De creatieve Zen-laptop

Workspace, Coffee, Laptop, Macbook

Het is tijd om commentaar te geven op de nieuwste mode-explosie. Avid fashionista's zijn massaal naar laptops gestroomd. Sommige merken zijn zelfs zo ver gegaan dat ze laptops maken om te bestellen voor beroemdheden. Gelukkig heb ik de perfecte laptop gevonden voor elke drukke manager zoals ik. De Creative Zen-laptop heeft precies de functies die ik nodig heb.

Mijn topprioriteit is draagbaarheid. Ik geniet van het buitenleven, maar ik ben ook nostalgisch over vroeger. Het World Wide Web biedt me urenlang vermaak. En ik kan mijn creatieve kant laten zien door websites te maken om mijn reiservaringen en mijn beproevingen in een exotisch buitenland te delen. Internetverbinding overtroefde mobiele telefoons met zijn capaciteit om foto's te downloaden, video te bekijken en foto's te e-mailen. En raad eens? De nieuwe laptops zijn nog lichter dan voorheen. Dat klopt, ik hoef mijn gevoel voor mode niet op te offeren, alleen maar omdat ik liever rondrennen dan gedoe met oplader in mijn hand.

Wat betreft stijl, mijn vrienden zouden graag mijn openhartige meningen over dit onderwerp zien. Het is tenslotte niet alsof ik een fashionista ben. Na drie dagen surfingopes-ontwerpen op eBay te hebben doorgebracht, denk ik dat ik mijn punt heb gemaakt. Degenen die mij goed kennen, weten dat ik dol ben op mijn waren. Ik ben erg kieskeurig over de kleuren, de kwaliteit en de originaliteit van mijn kledingkeuzes. Als je mij kent, weet je dat ik ook erg kies voor comfort. Ik wil dat mijn kleding net zo comfortabel zit als op de dag dat ik het kocht. Als ik aan comfort zou denken voordat ik een laptop kocht, wat zouden dan mijn keuzes zijn?

Dus om eerlijk te zijn, was ik erg gestrest toen ik bij B&H aankwam. mezelf kalmeren op die stressvolle plek veranderde in een zegen. De plaats is als een winkelparadijs. Ik vond Margaritaville DM0500, een luxe alternatief voor de F-1 threadbag. De smaak en het ontwerp van de tas kunnen niet meer compatibel zijn. De bageling is zacht, precies wat ik zocht. De buitenstof is een opmerkelijk delicaat 'pegged Matume blue' (functioneert ook als waterdichte hoes). De rits is een 'gewatteerde' met drievoudige functie (met een sterke slijtvastheid). De schouderband is in Aviator-stijl 'speedwear' met een afneembare capuchon en zit als gegoten. De Micron scheurvastheid in combinatie met de waterdichte spanband aan de rechterkant, geeft de tas de ultieme laptopbescherming. De organisatie heeft vier externe vakken, waarvan twee met speciale gedigitaliseerde organizervakken. Deze twee vakken bevinden zich op het onderste compartiment in 'I pod'-stijl. Als je wilt, kun je aan deze zakken wat 'slecht passende' tijdschriften bevestigen. De tas wordt geleverd met bijpassende afneembare kledinghangers. Er zijn ook tal van lussen en pads beschikbaar om deze tas zo veilig mogelijk te bevestigen. De tas is gemaakt van sterk zwart nylon met klittenband details. De organizer is voorzien van een keukenhanger, een Perfect FitFlap, een sleutelclip en een resulterende wereld van organisatie. Het beste van deze tas is dat hij tegen een kleine vergoeding wordt geleverd met een servicekit. De kit bevat klittenband en strips, zelfklevende tape, wattenbolletjes, contactlenzen en een vliegtuigkrashanger. De tas wordt ook geleverd met een lichtblauwe raamsticker die dient als aiotisch whiteboard met heldere ramen. Deze Window Security-functie is bedoeld om efficiënt te voorkomen dat de inhoud van de tas zichtbaar is voor voorbijgangers en om precies te kunnen zien wat er in is opgeborgen. De tas wordt geleverd met een afneembare servicekit met lanyard en telefoon pick-up, evenals een handleiding voor het eenvoudige montageproces.

Deze My T-helm-messengertas wordt geleverd met een beschermend, verwisselbaar, gegoten plastic crash- en valscherm, samen met een premium kreukvrij schuimtape met hoge dichtheid. De verstelbare riem met trekkoord is gemaakt van stevig, zacht, katoenen weefsel. Zoals ik al eerder zei, zijn dit zeer goed ontworpen tassen met perfect gerealiseerde naden. De schouderbanden zijn comfortabel en zacht, hoewel het bij 8'6 "en meer dan 300 lbs belangrijk is om comfortabel te passen. De bekerhouder van de fabrikant is gemaakt om gemakkelijk een tweede buis op te nemen, evenals ijspakken als u van plan bent om op te nemen langere tochten Er zijn veel andere kenmerken, maar zoals je kunt zien, zijn dit goed gemaakte tassen met veel 'tricot'!

Ga voor meer reviews over dit product naar Als je op zoek bent naar een messenger bag, dan wil je zeker een Timbuk2 medium serieus overwegen. Ze bestaan ​​al vele jaren en hebben een sterke reputatie opgebouwd voor het produceren van kwaliteitsproducten. Natuurlijk is de prijs altijd een overweging, maar wie geïnteresseerd is in stijl hoeft niet verder te zoeken.

Comments are Disabled